• Transport GRATUIT la orice comanda de peste 199 RON!
  • Drept de retur gratuit si garantat pentru 60 de zile!
  • Pentru orice intrebare ne puteti contacta telefonic sau prin email!
  • Transport GRATUIT la orice comanda de peste 199 RON!
  • Drept de retur gratuit si garantat pentru 60 de zile!
  • Pentru orice intrebare ne puteti contacta telefonic sau prin email!

Help Center

Intrebari Frecvente

Transportul in Romania, se face prin firma de curierat GLS, si dureaza 24-48 de ore, din momentul in care va este trimisa comanda. Comenzile se trimit in aceeasi zi, daca sunt plasate pana la ora 14:00 (excluzand cazurile speciale). Daca ati plasat comanda dupa aceasta ora, ea va fi trimisa catre firma de curierat a doua zi.


Livrarile se fac de luni pana vineri! 


Pentru a afla statusul comenzii dumneavoastra va rugam sa accesati acest link. 

https://gls-group.eu/RO/ro/urmarire-colet

Dupa accesarea linkului de mai sus, va rugam sa introduceti numarul de urmarire al coletului. Veti gasi toate detaliile referitoare la comanda dumneavoastra! 

Numarul de urmarire al coletului v-a fost trimis pe mail, in momentul in care comanda a fost trimisa din depozitul nostru! 

Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati telefonic! 

In cazul in care doriti sa schimbati data livrarii, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil! 

Daca pachetul a fost trimis deja, din pacate nu se mai poate modifica data livrarii.

Transportul este gratuit la toate comenzile! 


Iti oferim o garanție de 60 zile, în care poți decide dacă chiar vrei produsul pe care l-ai comandat. Vom face tot posibilul ca tu sa fii 100% mulțumit de acest produs. Cumpărăturile online pot fi dificile, noi vrem să îți ușurăm activitatea. 


Satisfacția ta este prioritatea noastră!

Intrucat dorim ca persoanele care achizitioneaza de pe site-ul nostru sa fie mereu incantate, garantia este extinsa la 60 de zile. In acest interval va puteti decide daca doriti sau nu produsul primit.

Comanda nu a îndeplinit așteptările? Sau doriți să returnați doar o parte a comenzii? Tot ce trebuie sa faceti este sa initiati o procedura de retur completand Formularul de Retur sau trimitandu-ne un email la info@sublimo-ro.com in care sa ne mentionati numele dumneavoastra, numarul comenzii (generat automat pe email in momentul inregistrarii comenzii pe site), motivul returnarii comenzii si un cont bancar (IBAN) insotit de numele titularului acestuia. Va multumim!

Suma plătită o transferăm înapoi în contul dvs., este de ajuns doar să ne comunicați numărul dvs. de cont bancar, inclusiv cratimele, la care sa vă returnăm suma plătită. Suma echivalentă plății produselor reclamate/ returnate, v-o transferăm în contul specificat de dvs. în termen de max. 14 zile lucrătoare din momentul în care noi am intrat în posesia reclamației/ a dovezii de retur. Menționăm că returnarea sumei achitate se va face abia în momentul în care coletul este primit la depozitul nostru din ORADEA.

Din momentul in care cererea de retur este primita, veti primii banii in cont in termen de 7 zile lucratoare.