• Transport GRATUIT la orice comanda de peste 199 RON!
 • Drept de retur 60 de zile!
 • Pentru orice intrebare ne puteti contacta prin email sau telefonic!
 • Transport GRATUIT la orice comanda de peste 199 RON!
 • Drept de retur 60 de zile!
 • Pentru orice intrebare ne puteti contacta prin email sau telefonic!

News Detail

10 sfaturi pentru un stil de viață sănătos

10 sfaturi pentru un stil de viață sănătos

 1. Ai grijă la alimentație!
Evită mâncarea nesănătoasă sau bogată in calorii. Ele treptat îți afectează sănătatea, ducând la creșterea in greutate, boli ale inimii, colesterol. Mănâncă fructe bogate in fibre, vitamine și proteine.
 1. Micul dejun este foarte important!
Nu sări peste micul dejun. Rata metabolică scade, ceea ce duce la creșterea in greutate și probleme digestive. Micul dejun ne ajuta sa ne concentrăm mai bine și să controlăm greutatea.
 1. Evită gândirea pesimistă.
Cea mai mare problemă este că, persoana care gândește negativ, nu știe că o face. Suntem atât de obișnuiți cu modul negativ de gândire încât rareori ne dăm seama că ne facem rău nouă înșine. Multe din lucrurile din jurul nostru nu sunt atât de rele precum le percepem noi.
 1. Dietă echilibrată. 
Sunt foarte necesare in dieta zilnică proteine, minerale, fier, vitamine, calciu și carbohidrați. Fructele, legumele, carnea de pasăre, laptele, cerealele integrale, fac o dieta echilibrată. 
 1. Gustările târzii.
Să mănânci la timp este la fel de important ca și mâncarea sănătoasă. Având mese înainte cu cel puțin 2 ore să dormi, previi obezitatea și alte complicații grave de sănătate. De asemenea gustările târzii pot provoca indigestii și probleme ale somnului. 
 1. Fă mișcare zilnic.
Exercițiile fizice sunt obligatorii. Antrenamente, jogging,  aerobic, mersul pe jos, reglează ritmul cardiac, oferindu-ți mai multă energie pe tot parcursul zilei. Antrenamentele dimineața îmbunătățește circulația sângelui și eliberează tensiunea musculaturii. 
 1. Evită fumatul!
Fumatul îți ruinează sănătatea mai devreme sau mai târziu. Cancerul, afecțiunile pulmonare, problemele de inimă rezulta din cauza fumatului. 
 1. Evita alcoolul!
Alcoolul te poate relaxa după o zi dificilă, dar de asemenea reduce celulele albe din sânge, prin urmare slăbește indirect sistemul imunitar. 
 1. Consumă multe lichide.
Consumă cel puțin 2l de apă pe zi. Îți hidratează organismul și îți păstrează pielea sănătoasă.
 1. Dormi suficient.
Dormi minim 8 ore pe noapte. Corpul uman este ca o mașinărie care are nevoie de odihnă, reîncărcare și suficientă cantitate de somn. Un somn adecvat mărește nivelul de productivitate și ne ajuta sa ne îndeplinim sarcinile mai repede.