• Transport GRATUIT la orice comanda de peste 199 RON!
  • Drept de retur 60 de zile!
  • Pentru orice intrebare ne puteti contacta prin email sau telefonic!
  • Transport GRATUIT la orice comanda de peste 199 RON!
  • Drept de retur 60 de zile!
  • Pentru orice intrebare ne puteti contacta prin email sau telefonic!

News Detail

Căderea părului

Căderea părului

     Căderea părului sau alopecia, aşa cum este cunoscută în lumea medicală, este un fenomen destul de des întâlnit. Deşi este adevărat că bărbaţii sunt mai afectaţi decât femeile de acest sindrom, multe dintre reprezentantele sexului frumos se confruntă cu pierderi deloc puţine de fire de păr.
     Alopecia are mai multe cauze, interne şi externe, printre cele mai întâlnite cauze ale sale numărându-se carenţa de vitamina B, anemia (aşadar deficitul de fier) lipsa de proteine suficiente din organism, stresul de natură fizică (un accident, o răceală serioasă), stresul emoţional (divorţul, concedierea sau o serie de veşti proaste), fumatul sau problemele de sănătate date de boli autoimune.
Iată câteva remedii pentru a preveni această problemă:
1. Acordă atenţie alimentaţiei tale
Un regim alimentar echilibrat şi sănătos te va ajuta să îţi păstrezi sănătatea din toate punctele de vedere. O alimentaţie corectă ar putea conduce chiar şi la încetinirea căderii părului dacă mănânci îndeajuns de multe legume, fructe şi produse nutritive.
2. Evită colorarea excesivă a părului
Substanţele conţinute în vopseaua de păr şi decoloranţii îţi avariază în mod foarte serios părul, uscându-l şi făcându-l să fie foarte fragil.
Nu ar trebui să îţi vopseşti părul mai des decât o dată la şase săptămâni.
3. Maseză-ţi scalpul
Prin masarea scalpului, stimulezi fluxul sanguin la nivelul rădăcinii firelor de păr, lucru care va accelera creşterea părului.
Pe lângă masajul simplu, poţi folosi uleiuri nutritive bogate în substanţe hrănitoare pentru a face acest lucru, precum cel de ricin, măsline sau cocos. 
Produsul nostru Toppik este perfect destinat persoanelor cu aceste probleme. El este alcătuit din nanofibre de păr iar în urma aplicării face părul să pară mult mai
bogat și ascunde orice gol de păr. Îl poți îndepărta cu ușurință printr-o spălare normală și poate fi folosit în fiecare zi fără a-ți distruge părul.