• Transport GRATUIT la orice comanda de peste 199 RON!
  • Drept de retur 60 de zile!
  • Pentru orice intrebare ne puteti contacta prin email sau telefonic!
  • Transport GRATUIT la orice comanda de peste 199 RON!
  • Drept de retur 60 de zile!
  • Pentru orice intrebare ne puteti contacta prin email sau telefonic!

Sustine brandurile romanesti

Salut! Daca ai dat click aici inseamna ca vrei sa afli cum poti sustine brandurile romanesti in vremurile de criza precum situatia in care ne aflam acum. Pentru inceput, o sa iti spun cateva lucruri despre noi, echipa Sublimo.

Suntem o echipa de 4 tineri cu aspiratii mari, dorim sa crestem cat mai mult, si indirect sa ajutam si tara sa creasca in ochii altor companii mari din afara odata cu cresterea noastra. Incercam sa facem totul cat mai placut pentru tine, clientul/a nostru/a, chiar ne straduim, incercam sa iti oferim cele mai bune oferte mereu si cele mai mici timpuri de livrare pentru a te bucura de produsule tale.

In continuare apelam la patriotismul tau pentru a sustine brandurile romanesti, mai ales in aceasta perdioada in care toti suntem afectati de pandemie. In loc sa iti comanzi mancare de la lanturile mari de fast food, comanda de la restaurantul din coltul strazii, in loc sa iti comanzi haine de la producatorii renumiti si scumpi, incearca sa te uiti si la magazinele de cartier din jurul tau, in loc sa comanzi produse de make-up si beauty de la firmele scumpe carora le platesti in cea mai mare parte renumele, comanda de la noi, de la Sublimo. Iti garantam un pret accesibil si calitatea fiecarui produs!